MEMO COOL ΑΦΡΟΣ

 

Ένα υλικό με το χαρακτηριστικό να θερμαίνεται λιγότερο από τα στρώματα με απλό αφρό μνήμης. Ο Memo cool αφρός έχει ειδική δομή απαραίτητη για ποιοτικό ύπνο, συνδυάζει τη μοναδική ανατομική στήριξη και την απόλυτη άνεση. Ο Memo cool αφρός είναι κατάλληλος για όλες τις ηλικίες, παρέχει ορθοπεδική στήριξη σώματος και συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας. Το πάνω επίπεδο του στρώματος, με τον Memo cool αφρό, λειτουργεί δροσιστικά, μειώνει τις πιέσεις στους μύες και βοηθάει στην ξεκούραση, δεν ασκεί καμία πίεση στο σώμα.


ΑΦΡΟΣ ΜΝΗΜΗΣ

 

Ένα υλικό που σχεδιάστηκε στα εργαστήρια της NASA για την ανάγκη της καλύτερης προστασίας και μέγιστης άνεσης κατά τη διάρκεια των διαστημικών πτήσεων. Τα ειδικά χαρακτηριστικά του αφρού μνήμης προσφέρουν τη δυνατότητα της ιδανικής προσαρμογής στο σώμα κατά τη ξεκούραση. Αφού σηκωθείτε, ο αφρός μνήμης ξαναποκτάει την αρχική του μορφή. Η εμπορική χρήση αυτού του εξαιρετικού υλικού άρχισε πριν από περίπου τριάντα χρόνια και από τότε έγινε σύμβολο υγιεινού και ξεκούραστου ύπνου.


ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΕ 7 ΖΩΝΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

 

Πυρήνας με ελατήρια σε θήκες προορίζεται για άτομα που επιθυμούν ένα υψηλό βαθμό άνεσης και ανατομικής στήριξης. Στρώματα με τέτοιο γέμισμα είναι κατάλληλα για άτομα με ευαίσθητη σπονδυλική στήλη, καθώς και γι’ αυτούς που προτιμούν να κοιμούνται στο πλάι.

Ο πυρήνας με 7 ζώνες στήριξης είναι πιο μαλακός στα μέρη όπου το ανθρώπινο σώμα έχει το μεγαλύτερο βάρος, δηλ. στους ώμους και γοφούς, έτσι ώστε η σπονδυλική στήλη παίρνει τη φυσική θέση.


HR (High Resilience) ΑΦΡΟΣ (Υψηλής ελαστικότητας)

 

Ένα υλικό με εξαιρετική σχέση σκληρότητας και προσαρμογής – ιδανική στήριξη σώματος για τέλεια ξεκούραση. Χαλαρώνει σιγά σιγά όταν ξαπλώνετε και σας ανεβάζει απαλά όταν σηκώνεστε.

ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΘΗΚΕΣ

 

Η τεχνολογία που παρέχει τη μέγιστη προσαρμογή στο σώμα και στις κινήσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου, σχεδόν σαν να βρισκόσαστε πάνω στο νερό. Ο πυρήνας που αποτελείται από ελατήρια σε θήκες εξασφαλίζει τη γρήγορη ξεκούραση και χαλάρωση όλου του σώματος.


Την πολυτελή εμπειρία χαλάρωσης τη συμπληρώνει και η αίσθηση δροσιάς χάρη στα καλά αεριζόμενα υλικά τα οποία εκτός από την άνεση παρέχουν και καθαριότητα χωρίς να κρατάνε μυρωδιές και ιδρώτα.


TENCEL

 

Το ποιοτικό και αντιβακτηριδιακό ύφασμα Tencel προλαμβάνει την ανάπτυξη ακάρεων και μικροοργανισμών. Το Tencel είναι βιοδιασπώμενο, ανανεώσιμο και οικολογικό ύφασμα που κατασκευάζεται από ίνες φυσικής κυτταρίνης. Το χαρακτηρίζουν η εξαιρετική απαλότητα και μεταξένια εμφάνιση.

Είναι πολύ ανθεκτικό και σκληρό, πλένεται στο χέρι και στο πλυντήριο. Το χαρακτηρίζει ικανότητα να αναπνέει και να απορροφάει την υγρασία.  Έχει κατά 50% μεγαλύτερη ικανότητα απορρόφησης υγρασίας από το βαμβάκι. Οι Tencel ίνες κυτταρίνης προλαμβάνουν την εμφάνιση ακάρεων και βακτηριδίων και γι’ αυτό συνιστώνται σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα.


SKY CELL

 

Χάρη στη μοναδική τεχνολογική λύση της εταιρείας BAYER, έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από αφρούς πολυουρεθάνης με ανοιχτές κυψέλες με την προστατευμένη επωνυμία SKY CELL.

Η SKY CELL τεχνολογία με ανοικτές κυψέλες επιτρέπει τη συνεχή ροή του φρέσκου αέρα και μ’ αυτό τον τρόπο κάνει δυνατό το συνεχή αερισμό. Το στρώμα δεν κρατάει τον ιδρώτα ούτε επιτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών, μούχλας και ακάρεων. Γι’ αυτό τονίζουμε ότι τα στρώματά μας είναι οι προστάτες της υγείας σας.


ECO LATEX

 

Εξαιρετικό υλικό με βελτιωμένα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το φυσικό λατέξ. Έχει αποδειχθεί ότι ακόμα και μετά από την μακροχρόνια χρήση επιφέρει ακόμη και τρεις φορές λιγότερη συγκέντρωση σκόνης από άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται στα στρώματα.

Αυτά τα πολυτελή χαρακτηριστικά βελτιώνονται με τις οπές που επιταχύνουν παραπάνω τη ροή του φρέσκου αέρα.BONNELL ΕΛΑΤΗΡΙΑ

 

Η αποδεδειγμένη παραδοσιακή τεχνολογία παρέχει εξαιρετική εργονομία και την υποστήριξη του σώματος απαραίτητη για άνετη ξεκούραση.

Τα στρώματα με αυξημένη σκληρότητα συνιστώνται σε άτομα με μεγαλύτερο σωματικό βάρος γιατί τους διευκολύνουν στην έγερση και βοηθούν στην πρόληψη προβλημάτων με τη σπονδυλική στήλη.
ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

 

Καλύμματα από υλικά με ειδικά χαρακτηριστικά. Εξαιρετικές εργονομικές ιδιότητες των στρωμάτων μας συμπληρώνουν τα υγιεινά και θεραπευτικά χαρακτηριστικά των υφασμάτων από τα οποία είναι φτιαγμένα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να διαλέξετε ένα κάλυμμα ενισχυμένο με ασημένιες ίνες που επιταχύνουν τη χαλάρωση όλου του σώματος ή με εκχύλισμα Aloe Vera που βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Υλικά στρωμάτων