Χάρη στον σύγχρονο τρόπο παραγωγής και στη χρήση των πρώτων υλών υψηλής ποιότητας από καταξιωμένες εταιρείες, είμαστε στη θέση να σας προσφέρουμε στρώματα διάφορων ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών. Επιπλέον, κατά την επιλογή του στρώματος πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη η ηλικία, το φύλο, η  κατάσταση υγείας, το σωματικό βάρος, η θερμοκρασία σώματος, εφίδρωση, κτλ. Σας συμβουλεύουμε να δοκιμάζετε πάντα το στρώμα πριν προχωρήσετε στην αγορά.


Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν πρόκειται για στρώματα με bonell springs πυρήνα, pocket spring, latex ή αφρό μνήμης.


Κάθε υλικό αντιδρά διαφορετικά στην πίεση και παρέχει διαφορετική στήριξη στο σώμα σας.


ΑΝΕΣΗ – επιτυγχάνεται με διάφορα υλικά, π.χ. αφρό πολυουρεθάνης, latex ή αφρό μνήμης, και χάρη σε υφάσματα υψηλής ποιότητας το στρώμα γίνεται ακόμα πιο ευχάριστο.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – το στρώμα πρέπει να είναι αρκετά ευρύχωρο ώστε να εξασφαλίζει αρκετό χώρο για ελεύθερες κινήσεις, τόσο ενός ατόμου όσο και ενός ζευγαριού. Προσέξτε τις εσωτερικές διαστάσεις του κρεβατιού σας. Όλα τα μοντέλα στρωμάτων μπορούν να  κατασκευαστούν σε όλες τις τυποποιημένες διαστάσεις, καθώς και σε διαστάσεις που επιθυμεί ο πελάτης.


Επιλογή στρώματος